Kaabouterteams kunnen zich nog opgeven !

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 Mouda_Cham

Al acht teams hebben zich opgegeven voor het kabouterzaalvoetbaltoernooi in Eenrum op zaterdag 28 januari. Eenrum met 2 teams, Loppersum met 2 teams, OKVC, Kloosterburen, Bedum en Omlandia .zullen aanwezig zijn op het toernooi dat in het teken van Gambia zal staan.

De jonge talentjes van de toekomst zullen namelijk voetballen voor de ‘Mouda Cham Foundation” zoals we ons project genoemd hebben. Alle teams zullen, zo begreep ik van organisator Kor Nienhuis, 10 Euro storten voor het project in Gambia.

Tien euro, een mooi bedrag als we ons bedenken dat het 3900 dalasi is, of te wel een week salaris voor de gemiddelde Gambiaan. Velen hebben dat echter niet en Hattib Sanyang heeft dat zeker niet iedere week in zijn portemonnee om aan zijn voetbalacademie te besteden. Daarom zou het mooi zijn als er nog meer clubs met een kabouterteam naar Eenrum zouden komen want echt, iedere euro komt op zijn plaats. Daarom deze oproep namens Kor Nienhuis die nog zeker twee teams maar liever meer kan gebruiken op het toernooi waar we op Puurvoetbalonline verslag van zullen doen. Mochten er nog clubs zijn die 28 januari met een kabouterteam naar Eenrum willen komen dan kunnen ze een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..