Nieuws van de SV Marum

op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

marum
Zoals gebruikelijk werd de nieuwjaarsreceptie van der sv Marum gehouden op de eerste zaterdag van januari. Tijdens de toespraak van voorzitter Bierman werden een aantal zaken gepresenteerd. 
Ten eerste kon hij melden dat de technische staf van de senioren ook het seizoen 2012/2013 aan sv Marum verbonden blijft; Bart van Veen als hoofdtrainer, Fred Iwema als trainer van de B-selectie en Gert Groefsema als hersteltrainer/verzorger. Het mag duidelijk zijn dat Sv Marum blij is met de langere verbintenis van de trainers om zo structureel te kunnen werken aan de ambitie van de voetbalclub. 
Daarnaast werd tijdens de toespraak het nieuwe interieur van de kantine van sv Marum gepresenteerd. Door de inzet van de kantine commissie zijn er drie luxe bartafels aangeschaft met bijbehorende stoelen. Onder het genot van een hapje en drankje kan hier heerlijk nagepraat worden over de wedstrijden die op zaterdag en zondag op het sportpark De Holten plaatsvinden. 
Tenslotte werden onder toeziend oog van voorzitter Bierman de nieuwe standen borden onthuld. Deze onthulling gebeurde door niemand minder dan Jacob Ypma, al jarenlang trouwe vrijwilliger van sv Marum. Deze standen borden werden aangeboden door Emko Bandringa van Lise accountancy en Cor Bultema van Aaabee accountants en adviseurs. Beide bedrijven zijn onlangs een samenwerking aangegaan voor een nog betere dienstverlening op het financiële en fiscale vlak.