Nieuwe stelling Scheidsrechtersvereniging Groningen en omstreken

op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

winterstop1
Het wil nog niet vlotten met de winter. Lag er voorgaande twee jaar een dik pak sneeuw, nu hebben we hooguit iets teveel regen gehad. De temperatuur is echter hoger dan ooit voor de maand januari. Roept de vraag op of een winterstop wel zinvol is. We hadden, zeker met het grote aantal kunstgrasvelden van tegenwoordig, toch al prima weer kunnen beginnen met de competitie? Tijd voor de stelling van de maand op de website van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken: Een winterstop is onzin, voetballen!
Ben je het ermee eens? of vind je een korte onderbreking wel even lekker? Ben je wellicht toch voor een lange winterstop, zodat iedereen weet waar die aan toe is? Laat het weten door te stemmen op de stelling, rechtsonder op de homepage vanwww.covsgroningen.nl. Eventueel kun je jouw mening toelichten door bij het geplaatste artikel een reactie te plaatsen.
www.covsgroningen.nl is de website van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken. Op de site staat niet alleen het laatste verenigingsnieuws, maar kunnen voetballiefhebbers ook een wekelijkse spelregelvraag, artikelen over spelregels en fair play en een maandelijkse stelling vinden. De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is met 207 leden de grootste scheidsrechtersvereniging van Nederland.