Debutant wint Bedrijventoernooi 2011.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 

 

 

 

SAM_1412_1

Het winnende team  Mulipromo dat als debutant  de zaaleditie van het Bedrijvenzaalvoetbal editie 2011 in Bedum op zijn naam bracht.

Als debutant direct met de eindzege aan de haal gaan is natuurlijk de droom van iedere sporter. Dat overkwam vrijdag 30 december Multipromo van der Klei die als splinternieuw bedrijf voor de eerste keer aan het bedrijventoernooi in Bedum deelnam.

Ik had al vernomen dat Multipromo van der Klei het prestigieuze toernooi had gewonnen via Menko Swieringa. Menko vertelde dat het winnende team een degelijke ploeg was met een gezonde spelopvatting die in het heetst van de strijd rustig bleef. Een mooi compliment voor het team van een nog jong bedrijf. De omschrijving van de begeleider/coach van Bedum E1 paste overigens goed bij de werkwijze van Multipromo van der Klei zag ik op de website www.multipromo.nl want eerlijk is eerlijk ik was benieuwd waar de winnaar van zaaleditie 2011 van het Bedrijvenvoetbal in gespecialiseerd was.

Multipromo is een modern promotie- reclamebureau uit Bedum. Multipromo levert promotie en reclame middelen zoals drukwerk, buitenreclame, binnenreclame, textiel met opdruk (sportkleding), aan bedrijven, verenigingen en particulieren. Door de breedte van het producten assortiment, en het aantal leveranciers waarmee Multipromo samenwerkt, kan er voor elk budget een passende oplossing worden gevonden. Een groot voordeel van Multipromo is dat klanten met 1 vast contact persoon te maken hebben voor al hun promotie en reclame objecten, ze hoeven dus niet langer meer opzoek naar verschillende leveranciers. Multipromo levert en maakt het allemaal!

Een tekst die vertaalt kan worden naar de ‘werkwijze” op het zaaltoernooi in Bedum waar ook belangrijke beslissingen moeten worden genomen, waar ook de ‘stress” van wel of niet winnen een rol meespeelt. Maar het team bestaande uit Nino van der Klei (keeper), Frank Bokdam, Jochen Bokdam, Gerwin Schaaphok, Michiel van Bolhuis, Dwayne Cameron en Coach: Shandro van der Klei bleef in het heetst van de strijd rustig wat ook voor Multipromo geldt in de wereld van de reclamebureaus. Een strijd waar Shandro van der Klei alle vertrouwen in heeft en verwacht dat de titel op het bedrijvenvoetbaltoernooi een aanloop is naar een mooie toekomst voor het nog jonge bedrijf.