Nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

covs

Nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

Jaargang 4, nummer 29 (3 januari 2012)

Wil je deze nieuwsbrief op een ander mailadres ontvangen of heb je andere vragen of opmerkingen?

Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gelukkig Nieuwjaar! We wensen iedereen een gezond, gelukkig en natuurlijk sportief 2012! Ook in 2012 zal de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken opkomen voor de belangen van de Voetbalarbitrage in het algemeen en die van de Groninger scheidsrechters in het bijzonder!

Snert, speech en gezelligheid bij informele nieuwjaarsinstuif, zaterdag 7 januari van 15.30 – 17.30 uur in clubhuis GRC

De jaarlijkse nieuwjaarsinstuif kent ook dit jaar een informeel karakter en is bedoeld voor het hele gezin. Neem je partner en/of kinderen dus gerust mee. Tijdens de nieuwjaarsinstuif is er alle gelegenheid elkaar het beste voor 2012 te wensen. Voorzitter Robert van Dorst zal in zijn speech kort terugblikken en uiteraard ook iets zeggen over de nabije toekomst. Voor de liefhebbers wordt een kop echte Hollandse snert geserveerd. De nieuwjaarsinstuif is komende zaterdag 7 januari van 15.30 – 17.30 uur, in het GRC-clubhuis op sportpark

Corpus den Hoorn in Groningen. Zie verder www.covsgroningen.nl.

Buitengewoon lid Henk Hagenouw overleden

Op oudejaarsdag is Henk Hagenouw overleden. Hagenouw was al ruim zestig jaar lid van COVS Zuidoost Drenthe. Sinds eind jaren negentig was hij bovendien ‘buitengewoon lid’ van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken. Hagenouw is 85 jaar geworden. De uitvaartplechtigheid is donderdag 5 januari. Kijk voor meer details op www.covsgroningen.nl. We wensen de nabestaanden van Henk sterkte met het verwerken van dit verlies. Henk, rust in vrede!

Deelnemers technisch weekeinde Ameland: kom op tijd!

Het veertiende technische weekeinde op Ameland komt steeds dichterbij. Van 13 – 15 januari 2012 verblijven ruim veertig leden en donateurs op waddeneiland Ameland voor een intensieve, gezellige en leerzame driedaagse. Het programma omvat onder andere diverse trainingen, spelregels, communicatie, mentale weerbaarheid en een sportkwis. Daarnaast is er de nodige vrije tijd. Hotel Ameland staat garant voor een professionele, comfortabele en sfeervolle omgeving, prima maaltijden en een gezellige bar. Wil je alsnog mee? Ga dan nu naar www.covsgroningen.nl voor meer informatie en een online aanmeldingsformulier. Alle deelnemers aan het technisch weekeinde worden verzocht vrijdag 13 januari om 7.30

uur aanwezig te zijn in het GRC-clubhuis. Voor koffie en een belegd broodje wordt gezorgd. We reizen in het groen-zwarte trainingspak, de zwarte verenigingspolo of sweater en de Jako-winterjas. Dat is gedurende het weekeinde ook ons presentatiepak. We trainen in het zwarte trainingspak (voor zover je die hebt) en het zwarte windjack. Heb je nog niet alle kleding? Kom dan 7 januari naar de nieuwjaarsinstuif om dit op te halen!

Wie wordt de nieuwe Johan Roeders spelregelkampioen van de vereniging?

De strijd om het Johan Roeders spelregelkampioenschap is in volle gang. Op www.covsgroningen.nl kun je deze hele maand nog de vragen maken van ronde 3 en 4.

Reanimatietraining 6 febuari: een mensenleven telt!

Weten wat je moet doen in een levensbedreigende situatie? Doe dan mee aan onze jaarlijkse reanimatietraining, maandag 6 februari aanstaande in het GRC-clubgebouw. Deelname kost 15 euro per persoon. Dat is voor de training en consumpties. Bij succesvolle deelname krijg je het officiële NHS-certificaat. De training staat ook open voor partners of

andere familieleden. Laat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten als je mee wilt doen. Meer informatie is ook te vinden op www.covsgroningen.nl.

Stelling van de maand: wie is dé scheidsrechter van 2011? Op www.covsgroningen.nl kun je rechtsonder de stelling van de maand vinden. Je kunt nu stemmen op wie volgens jou dé Nederlandse scheidsrechter van 2011 was. Was dat Bjorn Kuipers, die naar het EK mag? Was het de veelbesproken Bas Nijhuis? De strenge Kevin Blom? Of onze eigen debutant Jochem Kamphuis? Ga naar de site en stem.

Rectificatie: bijeenkomst KNVB-coaches op 20 februari

In de Aftrap van december 2011 hebben we melding gemaakt van de bijeenkomst van de KNVB-coaches Suurd en van Wijk in Groningen. De genoemde datum van 20 januari is echter niet juist. Dit moet 20 februari zijn. Betrokken scheidsrechters krijgen nog een uitnodiging. Excuus voor het misverstand.

Trainingen weer hervat op 17 januari

De trainingen op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn worden vanaf dinsdag 17 januari aanstaande weer hervat. Vanaf die datum kan er elke dinsdag en donderdag van 19.45 – 20.45 uur weer worden getraind. Ook in 2012 zal het GRC-clubhuis hierbij onze gezellige uitvalsbasis zijn.

Kijk ook regelmatig op www.covsgroningen.nl voor het laatste nieuws, voeg ons toe op Facebook en volg ons op Twitter (@COVSGroningen).