Nieuwjaarsvisite FC LEO op vrijdag 6 januari

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

FCLeo

Aankomende vrijdagavond houdt FC Leo weer haar traditionele Nieuwjaarsvisite. Een steevast zeer gezellige avond, gemaakt voor en door leden / vrijwilligers en supporters van FC Leo.

Na het openingswoord om 20.00 uur van de voorzitter, zal om 20.15 uur het duo Thomasvaer & Pieternel op het podium komen. Zij zullen in gedichtvorm het FC Leo-jaar 2011 onder de loep nemen. Het duo weet vaak op zeer originele wijze de leuke en minder leuk gebeurtenissen voor het voetlicht te brengen. Hierbij wordt meestal niemand gespaard. Hierna zal een gedeelte van de eerste en tweede selectie een toneelstuk opvoeren over de zoektocht naar een nieuwe trainer. Het stuk genaamd “The Coach of Leo” zal in twee bedrijven worden opgevoerd. Ook de dames van FC Leo hebben dit jaar weer een toneelstuk ingestudeerd. Na een verrassen leuk toneelstuk in 2011 zijn de verwachtingen voor dit jaar hooggespannen.

Na de pauze zal het 2e bedrijf van “The coach of Leo” opgevoerd worden, waarna ook de spelers van FC Leo 1 een optreden voor de leden in petto hebben. Na het officiële gedeelte is er nog ruim de tijd om na te praten onder het genot van een lekker hapje en drankje. Het geheel zal muzikaal omlijst worden door Pieter Bijsterveld.  

Iedereen die FC Leo een warm hart toedraagt is uiteraard van harte welkom op vrijdag 6 januari. Het officiële programma begint om ca. 20.00 uur. De kantine is geopend vanaf 19.00 uur.