Leekster Voetbalgala op 7 januari verder met 2e ronde A-toernooi

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

LV_39545h

Op zaterdag 7 januari wordt het 26e Leekster Voetbalgala vervolgd met de tweede ronde van de A-poule waarbij de aanvangstijd 16.00 uur is.

Dan zullen Pelikaan S, Boerakker, Grijpskerk en Leek Rodenburg in poule P en VAKO(zon), SVMH, Grootegast en Roden in poule Q in actie komen. Deze wedstrijden om 16.00 uur. Pelikaan-S en Boerakker hebben in poule P twee spelers in hun midden die een doelpuntje kunnen maken want Willem-Pieter Wouda heeft in het A-toernooi al 10 keer gescoord en Yoshua St. Juste 8 keer. Acht treffers is ook het aantal wat Enrico Wardenier achter zijn naam heeft staan. De spits van CSVH komt in deel twee van de 2e ronde aan bod met zijn team en moet het in poule S opnemen tegen Aduard 2000, Marum en ONR. Bij de Marumers is Harke Kalfsbeek de topscoorder met vijf treffers en Aduard heeft in Eltjo Velting de man die het productiefste is met zes doelpunten.

Op het zelfde moment, vanaf 19.00 uur wordt ook poule R afgewerkt met Hoogkerk, Zuidlaren(zat), Peize en VEV’67. In deze poule is Hossein Roghani de man met de meeste goals achter zijn naam. De voor Hoogkerk spelende Roghani was namelijk zes keer succesvol.

Zaterdag 7 januari dus het vervolg van het Leekster Voetbalgala met ongetwijfeld weer spectaculaire wedstrijden voor de volgepakte tribunes in de Topsporthal in Leek.