We wensen iedereen een fantastisch, sportief en gezond 2012

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 Vuurpijlen_klein

 

Rond de klok van kwart voor vijf had ik mijn twee interviews en het verslag van het zaalvoetballen in Loppersum gereed voor de Ommelander Courant. Geknal op de achtergrond deed mij beseffen dat het oudejaarsdag was en 2011 nog maar een paar uur duurde. 2011 een bijzonder jaar en dat was het. Ik ben niet van het terugblikken en kijk dan ook liever vooruit. Mijn ondertussen oud-teamleider Gerrit Drent zei het heel mooi toen we dinsdagmiddag de laatste details doornamen van mijn vertrek uit het UMCG. ‘In je hoofd was je klaar voor je vertrek uit het UMCG want in jouw hoofd woedt een orkaan aan plannen.”

Gerrit had gelijk want dat is ook zo en mooi dat hij dat zo zei want hij had het goed gezien. In Gambia zullen Martine en ik tot rust komen wat ook nodig is na een jaar wat veel energie heeft gekost maar waar we veel voor terugkregen. De waardering voor onze site, www.puurvoetbalonline.nl , was daar een van. Een site die door Jan een beetje zijn ‘kindje” wordt genoemd en wat ook altijd zo zal blijven. Want als er een onderwerp is dat ik nog lang wil maken is dat ‘Even bellen of op bezoek bij Jan”.

Prachtige gesprekken en ontroerende momenten waren dat waarvan uiteraard niet alles is opgeschreven. In 2012 gaan we daar mee door maar we zijn allemaal oud en wijs genoeg om te weten dat er een keer een einde aan zal komen.

Veel plannen in 2012 waar ik nog niet veel over wil vertellen maar dat er wat gaat veranderen kan ik wel verklappen. Maandag gaan we nog even naar Alkmaar waar we onze wensen kenbaar mogen maken bij Bob en Ronald. Wensen hoe de site ingericht zal worden zodat iedereen alles beter kan vinden. Plannen genoeg maar eerst op vakantie naar the Gambia, waar we naar uitkijken. Een vakantie die ons terugbrengt naar het strand van Kunta Kinte en de voetbalacademie van Big Hattib en zijn boys. Een vakantie waar we Henk en Elly weer zullen treffen want  Henk genoot van enkele delen van Hard Gras, waar fantastische voetbalverhalen in staan, die ik mee had en die ook nu weer meegaan. Boeken gaan er verder mee over sporters en clubs en ik zal mijn sportkennis op allerlei manieren bijspijkeren want in maart wacht er een belangrijke sportquiz in Kloosterburen waar ik samen met Hielko en Erik namens de Ommelander Courant zal deelnemen. Maar eerst de jaarwisseling en dan is het 2012 waarvan we hopen dat het voor iedereen een mooi jaar wordt. Daarom beste allemaal namens ons een fantastisch, sportief en vooral gezond 2012 toegewenst.

Tot volgend jaar!!!!!!

 

Johan& Martine