De Held Zomertoermooi zoekt Jeugdteams

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

stopper5_39773h

De laatste editie van het De Held Zomertoernooi verliep zeer geslaagd. Daarom nodigt de organisatie wederom jeugdteams uit om mee te doen aan het jeugdvoetbaltoernooi in Hoogkerk op 9 en/of 16 juni 2012.

Op twee zaterdagen in juni zal voor de 5e keer in de historie het zomertoernooi van Jeugdvoetbal De Held (een samenwerkingsverband tussen de voetbalverenigingen Hoogkerk en CSVH) plaatsvinden. Deze keer wordt het toernooi gehouden voor alle categorieën van A t/m F en voor zowel jongens als meisjes. Op 9 juni geeft de A-, B- en C-jeugd acte de présence en op 16 juni komt de D-, E-, F- en MP-jeugd aan bod.

Ruim 1400 jeugdspelers, verdeeld over 126 teams zullen op het sportpark in Hoogkerk strijden om de prijzen. Rondom het toernooi zijn er diverse activiteiten voor spelers en broertjes en zusjes. Ouders en belangstellenden kunnen volop genieten van de vele wedstrijden op allerlei niveaus. Het zomertoernooi van De Held staat bekend als één van de grootste toernooien van Groningen. Dit jaar worden er ruim 4000 bezoekers verwacht op het sportpark

Klik hier voor meer informatie.