SV Marum neemt 26e Leekster Voetbal Gala uiterst serieus

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

marum

Het 26e Leekster Voetbal Gala werpt bij diverse deelnemende clubs zijn schaduw al vooruit.Die conclusie mag duidelijk getrokken worden bij het bezoeken van de diverse clubsite,s. SV Marum is een van de verenigingen die het toernooi uiterst serieus neemt.

De Marumers hebben een voorlopige selectie samengesteld waar uiteindelijk het team uit geselecteerd zal worden dat de eer van Marum zal gaan verdedigen. De voorlopige selectie bestaat uit de eerste elftalspelers Jacob Beimers, Melle Kuipers, Tjibbe Bakker, Erwin Bandringa, Hielke de Jong, Anton Wensink en Allard Gritter. Dit zevental is verder aangevuld met de talentvolle A-junioren Menno Snip, Daniel Laturiuw, Michel Jonker en Rob Groefsema, derde elftalspeler Harke Kalfsbeek die in 2009 tot beste speler van het Leekster Voetbal Gala werd gekozen. Als laatste speler werd de voor het tweede zondagteam van Marum uitkomende Mart Hoekstra aan de voorlopige selectie toegevoegd.

De Marumers zullen als voorbereiding donderdag 22 december in Opende een training afwerken waarna door de technische staf de definitieve selectie bekend zal worden gemaakt. SV Marum zal op vrijdag 30 december tegen VEV’67, Actief en Haulerwijkse Boys zijn poulewedstrijden afwerken waarbij het programma er als volgt uit zal zien:

18.00 uur: VEV’67      - SV Marum

19.30 uur: SV Marum  - Actief

21.00 uur: SV Marum  - Opende

22.30 uur: Haulerwijkse Boys – SV Marum