Rodenburg Totaal Voetbal van start in kerstvakantie

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

RodenburgTotaalVoet_39577h

Voetbalschool Noord Leek/Just4Keepers Nederland en Indoor Soccer Noord hebben in de Rodenburg hal de perfecte locatie gevonden om hun samenwerking te versterken en verder uit te gaan breiden.

Naast de cursussen die al op de velden van sportpark Rodenburg worden gegeven door Just4Keepers zullen daar ook de techniek cursussen voor veldspelers van Voetbalschool Noord bijkomen en zal Indoor Soccer Noord de zaalcursussen in de Rodenburg hal gaan verzorgen. De unieke samenwerking tussen een veldvoetbalschool, een keepersschool en een zaalvoetbalschool zorgt ervoor dat er een zeer professionele totale voetbalopleiding ontstaat waar kinderen zich individueel perfect kunnen ontwikkelen.

Naast de voetbalopleidingen zal Rodenburg Totaal Voetbal zich ook bezig gaan houden met het organiseren van voetbaltoernooien/zaalcompetities voor senioren/voetbal en keepers dagen en voetbal en keepers kampen. In de kerstvakantie gaan alle drie de organisaties van start onder de naam Rodenburg Totaal Voetbal met het mega 4 tegen 4 toernooi en vanaf 6 Januari 2012 wordt er een zes weken durende coördinatie en flexibiliteit cursus gehouden.

Alle informatie over de activiteiten van Rodenburg Totaal Voetbal is te vinden op de website en te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor het huren van de Rodenburghal kan contact worden opgenomen met Rodenburg Totaal Voetbal. De sporthal is dagelijks open en bereikbaar van 8.30 uur tot 22.00 uur. Telefoon: 0594-512658