Univé verlengt sponsoring Jeugd Zaalvoetbal Gala

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 

                                                   1324135944Nondertekening1

Univé Noord-Nederland heeft het sponsorcontract met voetbalvereniging Leek Rodenburg voor het Univé Jeugd Zaalvoetbal Gala opnieuw verlengd. Gezien de uitstekende samenwerking de afgelopen 25 jaar, heeft het verzekeringsbedrijf een jaarcontract afgesloten met stilzwijgende verlenging voor de jaren erna. Hiermee is de regio voorlopig verzekerd van het grote jeugd voetbal evenement. In het Sportcentrum in Leek werd de nieuwe overeenkomst bekrachtigd door regiomanager Harald de Bruijn en toernooivoorzitter Ko van Wijk. Laatstgenoemde tekent al vanaf de allereerste editie in 1987 samen met wedstrijdcoördinator René Jonkman, scheidsrechterscoördinator Marja Wardenier en commissielid Roel Klazinga voor de organisatie. Sinds enkele jaren is de organisatie versterkt met Stoffer van der Veen, die het gehele toernooi zorgt voor bezetting van de wedstrijdtafel.

De organiserende Leekster club toonde zich uiteraard zeer tevreden met de nieuwe overeenkomst. Zonder de steun van Univé zou het organiseren van het jeugdvoetbalgala financieel niet haalbaar zijn. Al 25 jaar biedt de unieke samenwerking tussen bedrijfs- en verenigingsleven honderden jeugdvoetballers de gelegenheid om in de winterperiode actief te zijn in de zaal. Univé Noord-Nederland, met o.a. vestigingen in Leek, Roden en Norg, heeft lokale betrokkenheid hoog in het vaandel.

 

Op de foto van Jurrien de Vries: voorzitter Ko van Wijk (rechts) en regiomanager Harald de Bruijn (links) zetten hun handtekening onder het nieuwe contract.