Keepersdagen bij v.v.Hoogezand

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 

21135180Op 23 en 24 december wordt een keepers-trainersclinic gehouden in Hoogezand. Deelname staat open voor trainers, keepertrainers, begeleiders en actieve keepers/keepsters vanaf 18 jaar.

Dit onder leiding van Maarten Arts volgens de Pro Goal Methode. Op 23 december van 19.00 uur tot 22.30 uur en 24 december van 10.00 uur tot 13.30 uur. Deelname kost € 85,-- (inclusief werkmap, certificaat en consumptie en een lichte lunch op de zaterdag).

Op 29 februari (in de voorjaarsvakantie) is er voor de jeugd een keepersdag (georganiseerd door Pro Goal/Uhlsport Challenge NL). Deze keeperstraining voor de jeugd staat onder leiding van Maarten Arts of Harald Wapenaar. Verschillende techniektrainingen en wedstrijdvormen komen aan de orde. Op deze dag zal ook een eredivisiekeeper aanwezig zijn. Kosten: € 27,50 (inclusief shirt en maaltijd).

Van 2 februari tot en met 27 april wordt iedere vrijdag voor de jeugd een keeperstraining gehouden. Professionele Pro Goal techniektraining gegeven door gecertificeerde trainers. Twaalf trainingen van 1,5 uur voor € 225,-- (inclusief een Uhlsport kledingpakket ter waarde van € 140,-)

Informatie te verkrijgen bij Albert Brommer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of via de sites www.Keeperscholen.nl en www.progoal.nl