Groby en Heero openen 25e Univé Jeugd Gala

op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Groby en Heero openen 25e Univé Jeugd Gala

 

download0

foto: Jurrien de Vries

Zaterdag 10 december kwamen de jongste voetballertjes uit het Westerkwartier in actie op de eerste dag van het 25e Univé Jeugd Zaalvoetbal Gala. De opening van deze jubileum editie werd een groot spektakel door de aanwezigheid van de mascottes van SC Heerenveen en FC Groningen. De knuffelzachte clubiconen, die als Heero en Groby door het leven gaan, zijn bijzonder populair onder de jonge fans van de Noordelijke profclubs.

Gelukkig was het geen enkel probleem om met iedereen op de foto te gaan. Ook de officiële aftrap werd adequaat verricht door de mascottes, zodat er kon worden begonnen met het spelen van de in totaal 730 wedstrijden. In het Sportcentrum in Leek werkten de E- en F-pupillen hun eerste ronde af, waarbij de teams zich mochten verheugen in een grote publieke belangstelling. Alle informatie, uitslagen en foto’s van het Univé Gala zijn te vinden op de website www.univegala.nl.

Zaterdag 24 december gaat het Univé Gala verder. Poule E1 en E2 spelen tussen 8.30 en 10.15 uur, daarna is het tot 18.30 uur de beurt aan de teams uit poule D3 en alle C-poule’s. Drie dagen later, op dinsdag 27 december, komen de B-junioren naar Leek voor hun eerste ronde. Dan wordt er van 18.30-22.45 uur gespeeld.

 

 

 

 

 

 

Foto’s zijn van Jurrien de Vries