Retificatie uit Drenthe

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

[Rectificatie] - Woensdag 7 december 2011 heeft Klazienaveen.nl een artikel gepubliceerd betreffende een 'vechtpartij tussen twee vaders van voetballende pupillen'. Dit artikel voldeed totaal niet aan de werkelijkheid van de gebeurtenissen op zaterdag 3 december 2011. Hierbij het gerectificeerde artikel van de gebeurtenissen op zaterdag 3 december 2011.

De voet[Rectificatie] - Woensdag 7 december 2011 heeft Klazienaveen.nl een artikel gepubliceerd betreffende een 'vechtpartij tussen twee vaders van voetballende pupillen'. Dit artikel voldeed totaal niet aan de werkelijkheid van de gebeurtenissen op zaterdag 3 december 2011. Hierbij het gerectificeerde artikel van de gebeurtenissen op zaterdag 3 december 2011.

stopper3_12268a

De voetbalwedstrijd tussen KZC'08 D2 en v.v Hoogeveen verliep afgelopen zaterdag alles behalve normaal. Wat een sportief stukje voetbal had moeten worden mondde uit in ontzettend onsportief gedrag van een tweetal voetballers van v.v. Hoogeveen.

Eerder tijdens de wedstrijd was er al sprake geweest van een kleine vechtpartij tussen een aantal spelers van beide voetbalelftallen waarbij de spelers van v.v Hoogeveen het voortouw namen. De betrokken sporters van v.v. Hoogeveen zijn voor 4 wedstrijden geschorst.

Op het einde van de wedstrijd vonden twee voetballers van v.v Hoogeveen het nodig om een voetballer van KZC'08 D2 aan te vallen. De reden hier omtrent is nog steeds niet helemaal duidelijk.

De vader van de aangevallen speler van KZC'08 liep na het fluitsignaal van de scheidsrechter langs de lijn richting een van de 'aanvallers' van v.v. Hoogeveen. Nog voordat hij het veld op kon lopen werd hij van achteren aangevallen door een van de vaders van v.v. Hoogeveen.

Hij incasseerde rake klappen en raakte hierdoor lichtgewond aan het gezicht. De getroffen vader heeft hiervan aangifte gedaan bij de politie. Hij had zelf niet teruggeslagen of iets dergelijks. Pluim voor deze vader! De andere vader moet absoluut gevraagd worden: "Hoe was jouw week?"

Al met al een onrustig voetbalweekend voor de spelers van KZC'08 D2 en hun begeleiders, ouders en grootouders. Na een overleg tussen alle betrokkenen in de kantine van KZC'08 hebben, ondanks hun ervaring alle voetballers er weer zin in om te voetballen en hebben deze week zelfs weer getraind.

Klazienaveen.nl wenst de voetballers van KZC'08 D2 een prettige voortzetting van het voetbalseizoen en dit zonder 'boksrondes' tijdens de wedstrijd.

Noot redactie PVO: de column 'Schandalig gedrag" wordt niet verwijderd omdat die geplaatst is naar aanleiding van een bericht dat overal te lezen was.