Stoffer Kersaan Toernooi op 9 juni 2012

op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

cvvb

 

9 juni 2012 dan is het weer zover: het Stoffer Kersaan Toernooi. Dit 2 jaarlijkse toernooi is uitgegroeid tot een populair ‘evenement’ waarbij plezier en gezelligheid op 1 komen te staan en voetbal op de 2e plaats.

Door alle activiteiten die om het toernooi plaatsvinden en het gezamenlijke karakter dat aan dit toernooi is gegeven maakt dit toernooi tot een toernooi uniek in zijn soort: het is niet alleen een feest van de thuisclub (CVVB) maar het is uitgegroeid tot een toernooi van heel Bedum waarin alle jeugdteams van CVVB en vv Bedum meedoen. Dat dit toernooi ook buiten Bedum populair is blijkt nu al weer uit het grote aantal aanmeldingen met deze editie zelfs internationale deelname!

Tijdens de eerste editie werd al de toon gezet: het is niet alleen een feest voor alle jeugd van CVVB maar een feest voor heel Bedum en alle bezoekers van buiten Bedum. Om die reden zijn er elke editie weer veel vrijwilligers in de weer met tal van randactiviteiten om het tot het succes te maken dat het is geworden. Voor de editie van 2012 verwachten wij niet anders