Opgave voor talentendag RVO FC Groningen/Cambuur bij FC Lewenborg nu mogelijk

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

fcgroningen

Evenals in voorgaande seizoenen organiseert RVO FC Groningen/Cambuur ook dit seizoen een aantal Talentendagen in de noordelijke provincies. De inschrijving voor de Talentendagen op 22 februari 2012 bij Lewenborg is nu mogelijk.De Regionale Talentendagen van RVO FC Groningen/Cambuur zijn bestemd voor spelers (veldspelers en keepers) uit de omgeving van de organiserende clubs.

Tijdens een Talentenmiddag zullen de spelers trainingsvormen en partijspelen doen tegen jongens uit het zelfde geboortejaar. Keepers zullen tijdens de middag het eerste gedeelte keeperoefeningen doen en vervolgens aansluiten bij de partijspelen. Jongens geboren in het jaar 2000, 2001 en 2002 kunnen zich aanmelden voor de dichtstbijzijnde locatie. Elke speler mag zich dit seizoen maximaal één keer opgeven. Tijdens de Talentdagen krijgen de D- en E-pupillen een programma van een uur aangeboden.

Denk jij dat je goed kunt voetballen, ben je een jongen, woon je in de buurt van een Talentendaglocatie en ben je geboren in 2000, 2001 of 2002? Schrijf je dan in voor de Talentendag van RVO FC Groningen/Cambuur.

Aanmelden?
Je kunt je uitsluitend opgeven via deze link : www.fcgroningen.nl/talentendagen.
Dit kan tot uiterlijk anderhalve week voor de betreffende Talentendag op locatie.
Wanneer je op tijd bent ingeschreven, krijg je uiterlijk een week van tevoren een bevestiging per e-mail. Daarin staat waar en wanneer we je verwachten. Vul het formulier volledig in. Niet volledige aanmeldingen worden namelijk niet in behandeling genomen.