Henk Konings langer bij Oranje Nassau

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

ON  Bron: www.tweenul.nl

Henk Konings heeft zijn contract bij zaterdaghoofdklasser Oranje Nassau verlengd. Zowel club als trainer is tevreden over de samenwerking.

Konings begon halverwege vorig seizoen aan zijn klus bij ON. De in Drachten woonachtige oefenmeester wist zijn ploeg na een zinderende nacompetitie te behouden voor de Hoofdklasse. Dit seizoen begonnen de oranjehemden sterk aan de competitie, een stortvloed aan blessures en schorsingen zorgde voor een minder laatste gedeelte van de eerste seizoenshelft. Desondanks hebben zowel trainer als club vertrouwen in een goede afloop: handhaving in de Hoofdklasse.

Henk Konings was eerder trainer bij Drachtster Boys (assistent), SC Joure, SV Urk en Jubbega. ‘’We willen stappen gaan maken’’, zegt Konings. ‘’Ik ben ambitieus en de club is dat ook. We zijn samen ergens aan begonnen en in mijn optiek zijn we nog lang niet klaar.’’

Konings blijft in elk geval nog één seizoen bij Oranje Nassau, beide partijen hebben echter de intentie uitgesproken langer met elkaar in zee te gaan.