Opeinde zoekt deenemers aan toernooi

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

ONT_38832a

 

ONT zoekt deelnemers voor het 19e ONT Autobedrijf Wilkens Seniorentoernooi. Dit toernooi wordt gespeeld op zaterdag 26 mei.

ONT zoekt nog teams voor heren poule A (reserve 3e en 4e klasse) en heren poule B (reserve 5e klasse en lager. En ook voor de damespoule ( 3e klasse en lager) worden nog teams gezocht

Het toernooi onderscheidt zich van andere toernooien door een afwijkende opzet. De wedstrijden beginnen namelijk om 15.00 uur. Om 20.00 uur is het toernooi afgelopen. Vanaf 19.00 uur brandt de barbecue en om 21.00 uur start een feestavond met DJ!

Het toernooi kent twee heren- en één damespoule met elk vijf teams. Er worden per poule vier wedstrijden van een half uur gespeeld.

Er kan bij ONT worden overnacht (zelf tenten meenemen). Voor de overnachters serveert ONT op zondagmorgen een lekker ontbijt (geen kosten aan verbonden).

Inschrijfkosten per team € 30,--. Barbecuebonnen € 8.50.

Het ONT Autobedrijf Wilkens Seniorentoernooi is een prima gelegenheid voor een mooi afsluiting van het seizoen. Opgave is mogelijk bij Sjouke Walinga, tel. 06 - 214 868 90.