Marum eert jubilarissen

op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

marum

Op de foto van links naar rechts: Dhr. Haze, Auke Broekema, Rinke Dongstra en Anton Wensink.

Afgelopen maandag 28 november werd tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van sv Marum een drietal waarderingspelden uitgereikt door Dhr Haze, bestuurslid van district Noord van de KNVB. Deze waarderingspelden worden door de KNVB uitgereikt bij langdurige inzet als vrijwilliger voor een voetbalvereniging.

Evert Wensink kreeg, in persoon van zijn zoon Anton, een zilveren speld uitgereikt voor een carrière waarin hij deel uitmaakte van het jeugdbestuur, van het hoofdbestuur en als leider van verschillende elftallen. Auke Boekema kreeg de zilveren speld opgespeld voor het jarenlang regelen van alle wedstrijden van sv Marum in de functie van wedstrijdsecretaris en leider. In al deze jaren was hij tevens lid van het hoofdbestuur. Tenslotte kreeg Rinke Dongstra een gouden speld opgespeld voor het vervullen van de functies voorzitter jeugdbestuur, verenigingsscheidsrechter, jeugdleider en voorzitter hoofdbestuur. Door al deze functies was hij meer dan 20 jaar actief als vrijwilliger van sv Marum.

Dhr Haze benadrukte nogmaals dat een sportvereniging niet zonder vrijwilligers kan functioneren en dat daarom de KNVB stil staat bij dergelijke jubilea en haar waardering uitspreekt. Mocht u ook iets willen betekenen voor sv Marum voor een lange of korte termijn neem dan contact op met één van de bestuursleden (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)