Zege Hunsingo-dames tegen Titan

op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

hunsingo

Het was eindelijk weer zover dames van Hunsingo mogen weer in de wei..zaterdagochtend leek het er allemaal regen/stormachtig uit diverse speelsters sms de wedstrijd gaat wel door toch..En ja natuurlijk gaat de wedstrijd door, de complex mannen van Hunsingo verzorgen de velden goed.

Op het complex te Schilligeham was zwarte piet ook aanwezig die ons allen verzorgde van pepernoten en zoetjes, dankje wel  sint en piet. Na praatje in kleedkamer , o nee kris moest het op papier neerzetten wat te doen in bepaalde situatie, Esther en de andere dames hielpen mee en daardoor was het duidelijk  wat wie waar en wanneer moest doen.. dames gaan zich lekker kleden en mogen de warming up doen op het modderige  wetra  veld.

Prima start

Hunsingo startte de wedstrijd goed, waren de bovenliggende partij, Ditty die zeer veel ruimte kreeg en voor Linda geld hetzelfde alleen hadden de dames teveel twijfels en zaten de eerste helft niet lekker in the game. We waren wel de betere ploeg Chantal die de gehele week op training actief bezig was met scoren vanuit bepaalde positie loonde uit want alle drie doelpunten waren trainingssituaties afgelopen week lekker chan.. deze zelfde dame bleef gevaarlijk aan de vleugel en zette roos nog een keer geheel vrij voor de goal maar mocht helaas niet netje raken, roos die wel in het goede ritme bleef was wel goed aanspeelpunt en zette hierdoor chantal ook door steekpass 1;1 met de keeper van Titan, Titan die wel probeerde te voetballen maar er niet uit kwam telkens stonden er weer dames van de VVH, ook Kwakkel liet zien aspiraties te hebben als opkomende back wat ze zeer goed uitvoerde met ook een geweldig voorzet op Renske (rennie) die daar niet goed op anticipeerde deze had ook beetje ongelukkige 1e helft. Laatste 10 min. Van de 1e helft verslapte de dames een beetje en Titan rook meer en kon gewoon door de as komen en daar was de 2-1 “bummer” was niet nodig vlak daarna volgde ook het rust signaal.

Even bijkomen en kort 1e helft evalueren, Esther die de gehele  wedstrijd al duizelde van misselijkheid nam een lekker banaan en thee en kunnen we weer verder. Coach gaf aan dat dames meer passing game moesten hanteren dus niet teveel lopen met die knikker. Hunsingo begon de 2e helft dan ook echt te voetballen zoals we dat willen , combineren, afwisselen met acties en via de flanken tot kansen komen iedereen was scherper en feller wat duidelijk te zien was en genieten vanaf de kant zoveel kansen creëren is toch mooi om te zien. We hanteerden ook veel meer de wisselpass en backs die overlappingen deden aan de vleugels geweldig Titan werd hele dol en waren ook moe hierdoor konden we natuurlijk ook lekker voetballen uiteindelijk jullie eigen verdienste dames. Rennie zette alles recht in de 2e helft na haar ongelukkige 1e helft ze was meer aanwezig eiste de bal op en ook Rennie was donderdag op training bezig met scoren en jazeker Rennie 2x met kans op meer… hihi, ook Linda en Ditty kwamen weer beter in de wedstrijd Ditty paar goede acties en geweldig afstandsschoten alleen ongelukkig op de lat en kruising. Na 70 min werd chan gewisseld voor Elles die de gehele week half stoned door het leven ging hierdoor zweefde ze waarschijnlijk ook elke keer richting 16 m1 van de tegenpartij, ook Kris wilde meer vooruit voetballen en zette Linda meer terug nu moet toegeven verdediging ook goed gedaan heeft niks weggegeven, Titan had 2e helft helemaal niets meer te zeggen al probeerden ze wel te voetballen. Marieke die goed mee voetbalde elke knikker was raak en dat na zo’n zware week op school en paar dagen ziek zijn top.

Esther die de 2e helft ook goed door bleef draaien en alles binnen hield. Isis die de gehele wedstrijd zeer constante speelde had haareigen fan club aan de zijlijn had staan vanmiddag met name een bepaalde jongen welke haar dier is, was duidelijk aanwezig om haar te coachen haha.. Dames verdient gewonnen met name 2e helft was genieten van het voetballen. Op naar Assen Boys volgende week  Lets Play THE Game ..