Groby en Heero bij opening 25e Univé Jeugd Zaalvoetbal Gala

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

hero_en_groby

Deze winter wordt voor de 25e keer het UNIVÉ Jeugd Zaalvoetbal Gala door voetbalvereniging Leek Rodenburg georganiseerd. Niemand minder dan FC Groningen's Groby en Heero van SC Heerenveen verrichten aanstaande zaterdag samen de opening in het Sportcentrum in Leek. De beide mascottes van de profclubs nemen om 10.15 uur de officiële aftrap van deze jubileumeditie. Uiteraard kan iedereen getuige zijn van dit unieke moment in het Noordelijke profvoetbal. En het is meteen een mooie gelegenheid om zelf met de populaire figuren op de foto te gaan.

Het aantal deelnemende teams aan het mega toernooi blijft nog steeds groeien. De komende drie maanden werken een record aantal van 252 teams in totaal 730 wedstrijden af. Door de verenigingen per team de sterkte te laten aangeven, probeert de organisatie de krachtsverschillen zo klein mogelijk te houden.

Op zaterdag 25 februari 2012 worden de laatste prijzen uitgereikt. Alle D-, E- en F-pupillen krijgen dit keer een verrassing bij de prijsuitreiking. Normaal wint de top drie een beker, dit keer krijgen alle jonge deelnemers een prijs. Wat dat is, blijft nog even een verrassing. Hoofdsponsor Univé Noord-Nederland heeft dit leuke gebaar mogelijk gemaakt. Bij de A-, B- en C-junioren krijgen de drie hoogste geklasseerde teams een beker.

Zestien voetbalclubs uit het Westerkwartier doen mee aan het toernooi. Teams van Aduard 2000, Boerakker, De Wilper Boys, FC Grootegast, Grijpskerk, GVB, Marum, Niekerk, Opende, Pelikaan S, SVMH, Tolbert, VEV '67, Zevenhuizen, Zuidhorn en het organiserende Leek Rodenburg komen in actie.

 

Ook op het internet kunt u terecht voor het 21e Univé Jeugd Zaalvoetbal Gala. Op de site www.univegala.nl vindt u alle informatie en het complete wedstrijdprogramma van het toernooi. De toegang tot het Univé Gala is zoals altijd gratis.