Hemelvaartweekend 2012 in teken van voetbal3daagse in Hoogezand

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

hoogezand  bron: www.tweenul.nl

Net als voorgaande jaren zal er ook in 2012 weer een Voetbal3daagse worden gehouden bij VV Hoogezand. Dit vindt plaats op 17, 18 en 19 mei (het Hemelvaartweekend). Uit de vele positieve reacties is gebleken dat er duidelijk behoefte is naar een toernooi in deze omvang en opzet.

De eerste dag staat weer in het teken van de selectieteams van F- en E-teams. Een dag met een internationaal karakter waarbij ook diverse teams uit Duitsland deelnemen. De sponsor van voorgaande jaren (Harry Wilkens Autoreparaties) is weer bereid gevonden om ook voor het toernooi in 2012 financieel garant te staan. Waren er in 2011 van beide categorieën 12 teams, nu wordt ingezet op 20 F-teams en 20 E-teams.

Dag 2 zis voor de Mini-pupillen, de lagere E- en F-teams en in de avonduren een onderling toernooi voor de C-ers en het meisjesteam van de eigen vereniging. Ook voor deze dag is de sponsoring al rond. ‘Lefier wonen met karakter’ en ‘Atractiepark Duinen Zathe in Appelscha’ hebben zich – net als in 2011 – bereid verklaard deze dag te sponsoren.

Voor het toernooi van de Mini-pupillen wordt ingezet op 20 teams (4 meer dan vorig jaar). Verder wordt geprobeerd om voor het E-toernooi 25 teams op de been te krijgen en voor het F-toernooi 30 teams. In de avonduren worden de C-ers van Hoogezand gecombineerd met het meisjesteam en wordt een onderling toernooi gespeeld. Hier doen in totaal ongeveer 60 voetballers aan mee.

De slotdag staat dit jaar in het teken van de D-ers. Geprobeerd wordt een D-toernooi op te zetten voor selectieteams en daarnaast uiteraard ook een toernooi voor de lagere D-teams. Sport-Inn, dé sportzaak in Hoogezand-Sappemeer heeft zich bereid verklaard om voor deze dag de prijzen beschikbaar te stellen. Inzet voor deze dag is totaal 30 teams.

Als de plannen van de organisatie worden gerealiseerd zullen de eerste dag ongeveer 400 voetballers aanwezig zijn, de tweede dag 750 en de derde dag ongeveer 400. In totaal dus ruim 1.500 voetballers op deze voetbal3daagse van Hoogezand.

Aanmelden

Aanmelden van teams voor de voetbal3daagse kan nog. Voor aanmelding kan contact worden opgenomen met Marinus van Emmerik. Zijn E-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De opening van de 3daagse zal zoals gebruikelijk weer groots worden opgezet waarbij alle teams uitgebreid worden voorgesteld aan het publiek. Voor de opening wordt geprobeerd een prominent of prominenten uit de voetbalwereld naar Hoogezand te halen.