Eems Boys zet in op de jeugd

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

EemsBoys1bron: www.tweenul.nl

Eems Boys wil de jeugd een zo optimale voetbalopleiding bieden door te werken met gediplomeerde trainers voor elke leeftijdscategorie en een technische jeugdcoördinator.

Het beleid van Eems Boys is aangepast. Er moet meer geïnvesteerd worden in de jeugdopleiding om zo optimaal het talent van elk individu te benutten. De jeugdopleiding heeft tot doel de voetballende jeugd een zo optimale voetbalopleiding te bieden zodat elke speler ‘zijn eigen top kan behalen’. Ook wordt er stil gestaan bij het ontwikkelen van herkenbare speelstijl binnen de elftallen. Door de jeugd zo goed mogelijk te faciliteren bij hun ontwikkeling in het voetbalspel zal de eerste en tweede selectie van de voetbalclub in de toekomst versterkt worden.

Voor het behalen van deze doelstelling is de technische organisatie aangepast. De technische organisatie bestaat uit gediplomeerde trainers voor de selectie elftallen van elke leeftijdsgroep en een technische jeugdcoördinator die de trainers coördineert en het technische beleid van Eems Boys tot uitvoer brengt. Allard Janssen heeft de rol van technische jeugdcoördinator op zich genomen.

Om dit meerjarenplan te laten slagen heeft de voetbalclub een aantal sponsoren gevonden die willen meewerken aan de jeugdopleiding.

Voor info: 0596625116 / 0610470424