Kees Bouma en de Pelikanen verlengen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

pelikanen_17812a   bron: www.tweenul.nl

Trainer Kees Bouma en De Pelikanen zetten deze week het vertrouwen in elkaar kracht bij door het besluit om hun samenwerking met minimaal een jaar te verlengen.

Het seizoen 2011-2012 is slechts enkele maanden jong maar toch weten Kees Bouma en de Pelikanen het heel zeker: beide partijen willen graag dat de samenwerking niet beperkt blijft tot dit ene seizoen. Naar zijn zeggen heeft Kees Bouma een jeugdige, talentvolle en vooral ambitieuze selectie tot zijn beschikking, die ook in de komende jaren naar verwachting verder zal worden aangevuld met nog meer aanstormend talent uit de eigen jeugd.

Overigens is Bouma wel van mening dat het goed zou zijn als dit jonge team in de toekomst versterkt zou kunnen worden met een of twee routiniers. Verder is Bouma zeer te spreken over de organisatie rondom het team en binnen de club. Dat geldt ook voor de voorzieningen die hem en zijn selectie worden geboden; goede trainingsaccomodatie en goed materiaal is niet voor iedere trainer weggelegd, maar wel bij de Pelikanen.

De Pelikanen is er van overtuigd dat de club met Kees Bouma de juiste trainer in huis heeft om in de komende jaren de weg omhoog te vinden, waardoor het weer een toonaangevende en aansprekende voetbalverening in de regio zal worden.