Gruno genomineerd voor Voetbalclub van het jaar

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

grunologo

Gruno is genomineerd voor De Voetbalclub van het Jaar Verkiezing 2011. Iedereen kan via www.voetbalclubvanhetjaar.nl een stem uitbrengen op Gruno. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op 1 van de 4 volledig verzorgde reizen naar een wedstrijd in de Premier League en een iPad2.

 Gruno dingt ook mee naar de Provincie Award voor de provincie Groningen. Bij het stemmen kan men ook cijfers geven voor sfeer, accommodatie, bestuur/organisatie en  spelopvatting van de club. Hierdoor maken kleine voetbalclubs net zoveel kans als grote voetbalclubs. Er kan op alle voetbalclubs in Nederland worden gestemd. Er wordt onderscheid gemaakt in drie categorieën: Amateurclubs, Topklassers en Betaald Voetbal Organisaties.

Er kan tot en met 22 december gestemd worden op VV Gruno via www.voetbalclubvanhetjaar.nl. VV Gruno heeft minimaal 100 stemmen nodig om een Voetbalclub Award te kunnen winnen. Voor iedere stem keren organisatie en sponsors € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende drie goede doelen; De Johan Cruyff Foundation, Stichting Spieren voor Spieren en De Dirk Kuyt Foundation.

De Voetbalclub van het Jaar Verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer de Johan Cruyff Foundation, stichting Spieren voor Spieren, de Dirk Kuyt Foundation, DFSD Seaways en Teamwear.nl