Leek Rodenburg wil in een rechte lijn omhoog

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

presentatiegids_2_me_37601g

Bea Venema overhandigt Marina Prak de presentatiegids van Leek Rodenburg

bron: www.tweenul.nl

Leek Rodenburg heeft zondag beslag gelegd op de eerste periodetitel in de 5e klasse D. Door de 1-3 overwinning van Leek Rodenburg bij de Sweach en het gelijk spel van de naaste concurrenten is Leek Rodenburg niet meer te achterhalen.

De overwinning kwam niet zonder slag of stoot tot stand. De Sweach moest winnen om aansluiting te houden met de top en werd er vanaf minuut 1 gestreden om elke m². Leek Rodenburg was voetballend wel de betere ploeg maar kwam toch op achterstand: 1-0. Leek Rodenburg bleef na de achterstand voetballen en boog de achterstand nog voor rust om naar een 1-2 voorsprong. Behdad Moayedi en Michiel Wardenier waren de doelpuntenmakers.

Na rust hetzelfde spelbeeld.Leek Rodenburg verzuimde sneller de wedstrijd in het slot te gooien. Stefan van Leeuwen schoot Leek Rodenburg met het derde doelpunt uiteindelijk naar de periodetitel. Na acht overwinningen en een gelijkspel is de periodetitel dik verdiend.

Presentatiegids 2011-2012

Een ander hoogtepunt was de officiële uitreiking van de presentatiegids 2011-2012 door Bea Venema aan Marina Prak van de Prolyte Group, hoofdsponsor van Leek Rodenburg. De presentatiegids geeft aan waar Leek Rodenburg naar toe wil: ‘In één rechte lijn omhoog’, aldus Bea Venema. De ‘lijn’ is dan ook de rode draad in deze fullcolor presentatiegids waarin alle teams aan het woord komen en uiteraard in beeld. Met veel leuke interviews en anekdotes is deze presentatiegids er eentje om trots op te zijn.