Leek Rodenburg E1 presteert uitstekend in hoofdklasse

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Moment_LR_E1_-_BW_E1_37424g   bron: www.tweenul.nl

Leek Rodenburg E1 heeft overtuigend hun wedstrijd gewonnen van Broekster Wâlden E1: 6-1. Voor de wedstrijd werden de spelers van Leek Rodenburg E1 in een nieuwe outfit gestoken. op deze koude zaterdagochtend liet het zonnetje zich zien, lag het veld er wit bij en hadden beide teams er zin in.

Al snel werd duidelijk wat de bedoeling van Leek Rodenburg E1 was, vroeg druk zetten op de tegenstander. Toch kwam de eerste kans op naam van de bezoekers en ging de bal rakelings naast het doel. Na een goede combinatie kwam Leek Rodenburg op 1-0. Hierna was het nog maar 1 richtingsverkeer en kwamen de bezoekers er niet meer aan te pas. Het een wonder dat de vele kansen niet omgezet werden in doelpunten en het na 1 helft nog maar 3-1 stond.

Na de pauze ging Leek Rodenburg E1 door met goed voetballen en werden de toeschouwers getrakteerd op wonderschone goals: 6-1. Een dik verdiende overwinning van een Leek Rodenburg E1 dat overwegend bestaat uit 1e jaars E-pupillen die het erg goed doen tussen al het 2e jaars geweld in de hoofdklasse.