VIBOA omhelst KIKA, wie volgt!!!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Zaterdag 12 november stond bij VIBOA uit Winsum in het teken van KIKA, de stichting die als doel heeft het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker.

K_1

Als je deze woorden opschrijft dan lopen de rillingen over je rug want Kanker heeft al veel pijn bezorgd en zal dat helaas nog blijven bezorgen. Door de KIKA lukt het echter om die pijn bij velen steeds verder terug te dringen omdat met het geld dat Stichting KIKA  binnen haalt de onderzoeken steeds verbeterd kunnen worden. Binnen VIBOA besloten Bert de Vries en Jelis Schuiling dan ook om een actie voor KIKA te organiseren. Een actie waarbij de hulp van sponsoren, leden, supporters en toeschouwers werd ingeschakeld. De actie houdt ondermeer in dat de leden een speciaal trainingspak kunnen kopen waarbij de sponsoren er voor zorgden dat deze speciale pakken voor jeugdleden 20 euro en voor de senioren 25 euro kosten. Door de actie van sponsoren zijn er in totaal al 270 verkocht. Een geweldige actie die iedereen wel moet raken want het hoort niet dat kinderen op jonge leeftijd kanker krijgen. Het hoort ook niet dat jonge kinderen daardoor niet kunnen voetballen of die sport niet kunnen beoefenen die ze graag zouden willen. Daarom moet dat tot een minimum beperkt worden waar we ons als voetbalwereld nog meer voor in kunnen zetten. De komende maanden zal de aanvoerder van het eerste elftal van VIBOA, Robbert Slob, bij iedere thuiswedstrijd aan alle aanvoerders van de tegenstanders een Kika-beer met button overhandigen om zodoende ook andere clubs warm te maken voor steun aan KIKA. Een geweldig idee van VIBOA dat door Puurvoetbalonline om meerdere redenen van harte ondersteund wordt. Wat zou het mooi zijn als het startbedrag van 1274, = euro vele malen verdubbeld zou worden. Dat kan heel gemakkelijk want VIBOA heeft het voorbeeld gegeven en het spreekwoord luidt: Goed voorbeeld doet goed volgen!!!!!

 

Daarom alles en iedereen die dit artikel leest ga naar www.viboa.nl want het bedrag van 1274, = moet hoger!

Allemaal gezonde kinderen is helaas een utopie maar we kunnen, en moeten, met elkaar er aan weken dat steeds meer kinderen de kans krijgen om te genezen van deze verschrikkelijke ziekte!!

 

Kom op voetbalwereld laat zien wat je waard bent en doe dat  waar VIBOA de eerste aanzet toe heeft gegeven: STEUN KIKA.!!