Keeper Warffum voorkomt dubbele cijfers tegen Bedum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Bedum                   Bron: www.tweenul.nl

Na vorige week vrij te zijn geweest, Viboa F2 had niet genoeg spelers, moest Bedum F1 het vandaag opnemen tegen Warffum F1. De week rust deed Bedum goed gelet op de 9-0 einduitslag.

Afgelopen woensdag werd er gebeld door Warffum dat ze aan het verbouwen waren en dat er dus niet in Warffum gevoetbald kon worden. In goed overleg werd besloten dat er in Bedum gevoetbald kon worden. De Bedumers begonnen weer sterk en zetten direct druk op de verdediging van Warffum. Maar dankzij een uitstekende doelman aan de kant van Warffum werd er maar weinig gescoord in de eerste helft, ondanks dat het niveauverschil enorm was. Bedum wist in de eerste helft slechts driemaal te scoren en doordat de Bedumers alleen maar dachten aan aanvallen, kon Warffum aan het eind van de eerste helft nog even gevaarlijk worden.

Met 3 tegen 0 werd er begonnen aan de rust en viel er aan de kant van Bedum wel het een en ander te verbeteren. Aan het begin van de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde: Bedum viel aan en Warffum verdedigde. Met een groot verschil, Bedum ging niet zoveel meer voor eigen succes, maar gunde elkaar meer de bal. Dit resulteerde in meer goals voor de blauwhemden. Warffum werd bij tijden helemaal zoek gespeeld en de uitslag was dan ook 9-0 voor Bedum F1. Ondanks een grote overwinning was de keeper van Warffum de uitblinker op het veld. Zonder hem zou de uitslag vele malen groter zijn geweest.