Inschrijven wintercompetitie E1 en E2

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

zaalvoetbalfoto_20563h

In de wintermaanden zijn er over het algemeen weinig activiteiten voor juniorenteams geregeld. De velden zijn vaak lang onbespeelbaar waardoor de competitie stil ligt. Om ervoor te zorgen dat kinderen toch op een vast tijdstip wekelijks in competitieverband actief kunnen zijn heeft Plan Spider Total Soccer gemeend een competitie op te zetten in samenwerking met Indoor Soccer Noord en Leekster Eagles.

Plan Spider Total Soccer is van mening dat zaalvoetbal een goede manier is om je techniek te verbeteren en een betere voetballer te worden. Op deze manier willen we jeugd de kans geven zich ook in de wintermaanden te ontwikkelen.

Plan Spider Total Soccer is een samenwerkingsverband tussen Voetbalschool Noord, Just4Keepers en Indoor Soccer Noord. Door de zaal, het veld en de keepers te combineren kunnen kinderen, zowel voetballers als veldspelers het hele jaar door techniektraining krijgen bij dezelfde organisatie.

De competitie bestaat uit 8 teams en 8 speelrondes, de laatste ronde bestaat uit de halve finales, de troostfinale en de finale. Er wordt een halve competitie gespeeld, dit houdt in dat iedereen een keer tegen elkaar speelt.

De competitie wordt gespeeld op donderdag, tussen 16.45 en 18.45 en de wedstrijden duren 30 minuten. De competitie wordt gespeeld op de volgende dagen:

1 en 8 december

12,19 en 26 januari

2, 9 en 16 februari

Tijdens deze avonden zorgt de organisatie voor scheidsrechters en zal er altijd iemand van de organisatie aanwezig zijn. De competitie is voor E1 en E2 teams van clubs, dit om de niveau verschillen zo klein mogelijk te houden. De kosten voor deelname aan deze competitie zijn € 100,- per team, er is plek voor 8 teams.

Inschrijven voor de competitie kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .