Extra aandacht Viboa voor de vereniging KIKA!!

op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

logo_kika                                           Viboa

Bij Viboa is er zaterdag 12 november voorafgaand aan de wedstrijd Viboa 1 – FC Meppel 1 extra aandacht voor de succesvolle trainingspakkenactie, waarmee de vereniging KIKA (kinderenkankervrij) steunt. Elk clublid kon zich dankzij de hulp van zes sponsoren, Visser Communicatie, Total Hair, Mazda Terpstra, Hairpoint, Sok Consultancy en Sporthuis Winsum voor een zacht prijsje inschrijven voor de aankoop van een trainingspak, waarop ook het logo van KIKA gedrukt staat.

Inmiddels zijn er 260 trainingspakken verkocht en de actie loopt nog steeds door. Per verkocht trainingspak wordt er een bedrag aan KIKA overgemaakt. Op deze middag willen we onze dank uit brengen aan de sponsoren en samen met hen en de spelers en speelsters een mooie foto op het veld maken.

Verder zal aanvoerder Robert Slob met ingang van volgende week bij alle thuiswedstrijden de aanvoerder van de gasten een KIKA beertje overhandigen met een korte tekst hierbij, waarbij wij de betreffende vereniging de KIKA actie aanbevelen. Zaterdag zal het 1e beertje overhandigd worden aan de aanvoerder van FC Meppel. Verder zal een tussenstand gegeven worden van de actie en zal dit bedrag overgemaakt worden aan KIKA.

 De entree voor niet- leden en niet-donateurs is voor deze middag slechts 1 euro (meer mag uiteraard.) Ook de opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede van KIKA.

Wij zien u graag allen zaterdagmiddag op het veld om er samen iets moois van te maken en aansluitend een boeiende wedstrijd te zien. Verder willen we graag alle jeugdleden oproepen om zaterdagmiddag zoveel mogelijk in het nieuwe trainingspak naar het sportpark te komen zodat we een mooie foto kunnen maken, deze zal o.a. naar KIKA gestuurd worden, waar men met grote belangstelling deze actie volgt.