Soap rond Marc van Meel duurt voort

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

mb110924808_36953g

Marc van Meel, assistent-trainer van Harkemase Boys, is zoals eerder op www.Tweenul.nl gemeld werd door het bestuur van de topklasser op non-actief gesteld. De moeizame relatie van de Groninger met hoofdtrainer Wieb Rodenhuis werd door de Harekieten als reden opgevoerd

Het bestuur is nu op zoek naar een passende functie binnen de club voor Van Meel. Hoofdtrainer Wieb Rodenhuis ziet Van Meel liever vertrekken bij Harkemase Boys en heeft zich uit protest ziek gemeld. Rodenhuis zat daarom zaterdag niet op de bank tijdens het duel met IJsselmeervogels.

“Rodenhuis is het niet eens met het bestuur om mij een andere functie binnen de club te geven”, aldus Van Meel in Dagblad van het Noorden. Wat die functie zal zijn, is nog niet bekend. “Vandaag hoor ik wat het bestuur met me wil. Niets is uit te sluiten.”

Er zijn geruchten dat Van Meel, die in het verleden onder meer assistent- trainer bij BV Veendam, hoofdtrainer bij Be Quick, The Knickerbockers en GRC was, het stokje van Rodenhuis als hoofdtrainer overneemt. Zo blijft de soap bij Harkemase Boys voortduren waar trainers bijna sneller vervangen worden dan een amateurvoetballer van voetbalschoenen wisselt!