Hulde voor de sponsor van VVS B1!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op www.puurvoetbalonline plaats ik eigenlijk nooit teams die in nieuwe kleding worden gestoken omdat het hek dan van de dam is. Maar voor één keer maak ik daar graag een uitzondering op. Op www.tweenul.nl las ik namelijk onderstaand berichtje dat mij bijna kippenvel bezorgde. Een anonieme sponsor stak de B-junioren van VVS in het nieuw en liet op de shirts KIKA Kinderen Kankervrij drukken. In een tijd dat de maatschappij alleen maar verhardt en steeds gekker wordt zijn dit soort acties zeldzaam aan het worden. Daarom hulde voor deze anonieme sponsor die alle lof verdiend voor deze geweldige actie en ons daarmee ook nog eens doet beseffen dat er belangrijkere zaken in het leven zijn dan wel of geen drie punten in een wedstrijd! 

 

Teamfoto_36582g

Een anonieme sponsor uit Oostwold heeft de selectie van VVS B1 in het nieuw gestoken.

De sponsor heeft naast het schenken van de tricots gekozen om een goed doel te laten prijken op de shirts. Daarbij is gekozen voor KiKa Kinderen Kankervrij. Een buitengewoon bijzonder gebaar van de gulle gever, wat erg gewaardeerd wordt binnen én buiten de club.

Staand vlnr: Léon Engelage (trainer), Goos Boven, Maurice Nuijen, Jeroen Hinrichs, Daan Koning, Stef Imminga, Tom Boneschansker, Guus Meijer en Wiard Hinrichs (leider).

Gehurkt vlnr: Jakko Koning, Joep Imminga, Erik Achoendov, Leon Boer, Germen Nuis en Wouter Sportel. Op de foto ontbreekt Martin Wubs.