Topteams strijden bij D-junioren om Noordelijke Titel

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

vev67logo                                                              Bron: www.tweenul.nl

Op zaterdag 22 oktober houdt VEV'67 op hun sportcomplex de editie voor district Noord van het voetbaltalententoernooi voor de 1e klasse met deelnemende teams uit heel Noord-Nederland. VEV'67 D1 doet daar ook aan mee en gaat zich meten met de beste ploegen in de 1e klasse uit Noord-Nederland.

Op het spel staat de titel van Kampioen D pupillen 1e klasse, district Noord. De eerste drie van het toernooi plaatsen zich dan weer voor het Nederlands kampioenschap dat later in het seizoen gehouden wordt.

Aan het toernooi nemen 12 verenigingen deel met een D1-pupillenteam: VV Roden, Eems Boys, Steenwijkerwold, Grijpskerk, Gomos, VAKO, Buitenpost, Musselkanaal, SJS, Wildervank en de thuisclub VEV’67.

Er zullen veel ouders komen kijken, maar het is voor iedere voetballiefhebber een genot om de beste D-pupillen voetballers uit het noorden tegen elkaar te zien spelen. Om 09.30 uur begint het programma op het sportpark van VEV’67. Er zijn de hele dag door wedstrijden, waarbij voor elke eindklassering gestreden wordt. De finale is om 16.00 uur.