Nieuwe rubriek op PVO!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 pvo_logo_01

 

Binnenkort een nieuwe rubriek op www.puurvoetbalonline.nl we blijven namelijk steeds weer opzoek naar wat nieuws.

, Waar zijn ze gebleven” zal de rubriek gaan heten waarin we personen uit de voetbalwereld zoeken die we eigenlijk een beetje uit het oog verloren zijn. De credits voor deze rubriek gaan naar Martine die mij gisteren, 14 oktober ’11, naar mijn jeugdjaren als voetballer vroeg. Toen passeerden de namen van Watze Zwaagman, Anno Bloem en Jan Bolt de revue waarbij ik van de laatste echt niet weet waar hij op dit moment zou wonen. Zo zullen velen dat hebben en wie weet kunnen we ze weer terugvinden zonder dat, moet er niet aan denken, we allerlei ‘dwaze” TV-programma, s na-apen.

Maar het kunnen ook personen zijn die ik opgespoord heb en die nu iets doen in of buiten de sport waarvan ik denk, daar ga ik een verhaal mee maken!

Twee kandidaten heb ik al gevonden en dat zijn oud-Winsumer Bernard Visser en de oud-voetballer van Zeester, Michel Dijkstra, die een beroep heeft wat ik niet achter de technisch vaardige spits had gezocht. Mochten er suggesties zijn om iemand op te sporen of is weet je iemand die nu iets doet buiten de voetbalwereld wat niemand zou verwachten……. KOM ER MEE!