Dit kan bijna niet waar zijn !

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 

 4-klein

Op Twitter las ik vanmorgen,15 oktober, een berichtje waarvan ik dacht, dat kan niet waar zijn. De velden van TEO uit Ten Post waren gemaaid. Dat was natuurlijk niet het nieuws want dat gebeurt, net als op de overige velden in Nederland, regelmatig.

Enkele weken geleden ging het echter fout toen de velden een ‘beetje” nat waren en het materiaal een ‘beetje” zwaar. Diepe sporen zorgden er toen voor dat de wedstrijd TEO- De Fivel niet gespeeld werd. Vandaag staat TEO- Godlinze op het programma en het dreigt weer fout te gaan in Ten Post.

Nee, niet direct roepen dat de maaimachines te zwaar waren want een ezel stoot zich geen tweede keer aan dezelfde steen. Dus ligt er ook in Ten Post een strak gemaaid voetbalveld. Helaas heeft een van de doelen de ‘maaiactie” niet goed doorstaan. Want een van de meest essentiële onderdelen die we bij een voetbalwedstrijd nodig hebben, een doel, werd namelijk door het rijdend materieel geraakt. Alles wordt in het werk gesteld om voor vanmiddag half drie een doel in Ten Post te krijgen begreep ik. Ik ben benieuwd of we vanavond een uitslag achter TEO- Godlinze zien staan wat voor de voetballers natuurlijk geweldig zou zijn. Want het belooft namelijk prachtig weer te worden en het veld ligt er prima bij dus nu het doel nog even plaatsen wat moet lukken als deze gemeente een beetje actief is tenminste.