Reactie op open brief aan de wethouder van Sportzaken in Bedum: Menne van Dijk

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 134843

Beste Johan,                                                                                                                  

Ik lees net op je site de ingezonden richting de gemeente over de velden
van de beide voetbalverenigingen. Dit probleem is niet alleen gaande bij het voetbal. De gemeente Bedum praat heel positief over hun Sportgemeente. Maar schijn bedriegt, want als het op kwaliteit leveren aankomt, haken ze af.
Zo is het al jaren zo dat gebruikers van de sporthal klagen over de vloer. Deze vloer is niet meer van deze tijd en afgeschreven. Deze moet al jaren vervangen worden maar de gemeente ontkend dat.
Dit jaar wordt er een onderzoek gedaan, zo werd er enige tijd geleden gezegd ten minste, waarin gekeken zou worden of de vloer nog aan de eisen voldeed. De deskundigen die dat moeten beoordelen zijn nog niet langs geweest. Toch is het volleybalseizoen en zaalvoetbalseizoen al weer in volle gang.
Ik denk dus persoonlijk dat het de gemeente is die de sporter dwars zit en er door het plaatsen van jouw brief misschien iemand wakker wordt. Misschien als hier nog meer aandacht aan besteed wordt, en wat ik met deze reactie doe, ook een optie om de conditie van de vloer in de sporthal en de onwillendheid van de gemeente hier in mee te nemen!

Met vriendelijke groet,
Koert Smit,  lid volleybalvereniging Dio/Bedum