SV Marum scoort met prachtige Presentatiegids

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

DSC07894_1

Het is inmiddels duidelijk: de voetbalclub uit het Westerkwartier barst van ambities. Zowel sportief als financieel wordt de weg naar boven bewandeld. Ook aan de voorwaardelijke kant wordt flink geïnvesteerd: jongstleden zaterdag werd de prachtige presentatiegids van het seizoen 2011-2012 door de voorzitter in ontvangst genomen. Een exemplaar om trots op te zijn.

 Professioneel. Dat mag gezegd worden van het full color bewaarnummer. Net als voorgaande jaren wordt de gids volledig in eigen beheer uitgebracht. Naast foto’s van elk team is de gids aangekleed met redactionele stukken van onder andere de trainers, het technisch kader en de jeugdafdeling. De gids wordt aan alle leden, sponsoren en omliggende sportverenigingen verstrekt.

 Zonder sponsoren geen gids. Ook dit jaar hebben vele bedrijven in en rond Marum bijgedragen; de vele advertenties laten zien dat ook in een periode van economische teloorgang de bedrijven SV Marum blijven steunen! Dat is een ontwikkeling waar de voetbalclub hen zeer dankbaar voor en wat zich heeft vertaalt in deze op alle fronten fantastische presentatiegids 2011-2012!!.