Geel Zwart bal van Noordpool was bijna koploper geweest

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

gehaktbalbraamt2008cols4

Na een weekje rust zijn de keurders van Eenrum deze week in uithuizen bij Noordpool UFC op bezoek geweest.
Iedereen was weer een beetje bekomen van de schrik toen er vorige week een protest tegen de keuringsactiviteiten uit onverwachte hoek was gekomen. Het was, zoals men heeft kunnen lezen de bal zelf die er problemen mee had.
Nu zijn ze bij Eenrum keihard en hebben dan ook besloten om zich er geen bal van aan te trekken en gewoon door te gaan met de uiterst belangrijke keuringsactiviteiten.
Tot nu toe staat de "klein, maar fijne" bal van Woltersum nummer 1, gevolgd door de blauw gele bal en de bal met bonk'n van Kloosterburen.
Hieronder de bevindingen van de gehaktbal van Noordpool van een aantal spelers van het derde, ingezonden door Mark Dijkstra:
Hierbij een verslagje over het uitmuntende balletje gehakt dat veel spelers van het 3e zeer serieus gekeurd hebben.
We kregen de vrij grote bal in een plastic bakje, met een plastic vorkje, maar met wat weinig saus. Dit waren eigenlijk ook gelijk de enige drie minpunten. De bal zelf was heerlijk, er zaten kleine stukjes groente en uitjes in, en was lekker gekruid. Er zat veel smaak aan, en rook ook heerlijk. Ikzelf, Joost Mulder en Wim Nubé namen zelfs nog een tweede bal. Na goed overleg kwamen we tot de volgende conclusie: als de bal was geserveerd op een schaaltje met een echt vorkje, met wat meer saus, waarvan de hoeveelheid overigens bleek later per bal verschilde, had deze gehaktbal een dikke 9 gekregen. Maar omdat dit niet zo was, werd een unaniem besloten om een overtuigende 8 te geven.
 Pluspunten: Veel smaak, Lekker gekruid, Goede prijs (€2,- voor een gehaktbal, €2,20 voor ééntje met saus), De grootte van de bal, Lekkere geur
Minpunten:Plastic bakje,Plastic vorkje, Weinig saus