CSVH met 'Grutte Pier" op weg naar succes??

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

1318064903NGrutte_Pier_poster

Vorig seizoen speelde CSVH een vooraanstaande rol in de competitie en was het met Lycurgus in een zwaar gevecht verwikkeld wie van de twee teams kampioen zou worden in de derde klasse. De Hoogkerkers trokken alle registers open qua publiciteit en het dorp waar dagelijks duizenden kilo, s suiker geproduceerd worden werd in de week voor 7 mei vol gehangen met posters die er op wezen dat de ‘El Clàsico tussen CSVH en Lycurgus gespeeld werd. Helaas voor CSVH waren de Stadjerders te sterk en zegevierden uiteindelijk met 0-3. Daardoor werd CSVH ‘veroordeeld” tot de nacompetitie waarin het tegen Aduard 2000 de prullenbak inging door met 7-2 te verliezen. Even was het kommer en kwel binnen de derde klasser maar CSVH bewees even sterk te zijn als de sterkste bomen in Nederland tijdens een stevige herfststorm. Want ondanks het vertrek van topschutter Johan Honebeek naar Hoogkerk heeft de ploeg van Johan Wardenier zijn eerste vier duels gewonnen. Daarmee staat de ploeg op een tweede plaats achter Middelstum dat uit vijf duels de volle buit van 15 punten heeft behaald.

'Grutte Pier"

Maar na het vertrek van Honebeek hebben ze in Hoogkerk een nieuw fenomeen binnen gehaald in de persoon van ‘Grutte Pier” Enrico Wardenier. De 19 jarige spits heeft er in competitieverband al 10 doelpunten inliggen voor CSVH en zorgt er daarmee voor dat oud-spits Honebeek niet gemist wordt als we de verhalen mogen geloven. Dat wordt op 5 november een mooie ‘Clash” in de wedstrijd CSVH en Middelstum. Want daar loopt het duo ’Milko&Milko”, Ivan en Leon Milkovic, in de spits rond die je ook om een boodschap kunt sturen.

Mooie dingen dus en bij CSVH dragen ze’ Grutte Pier” op handen zag ik op de poster die ik via hoofdsponsor Hans Top mocht ontvangen. Humor van de bovenste plank waar het allemaal omdraait maar wat helaas vaak vergeten wordt. Dat sluipt namelijk gek genoeg zo langzamerhand ook het amateurvoetbal binnen waar ze, gezien de poster, bij CSVH gelukkig niets van willen weten.