De Lauwers en FC Grootegast worden gevolgd door Puurvoetbalonline

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

delauwers                                                                                                     Grootegast

In de vijfde klasse C van het zaterdagvoetbal spelen twee voor mij bekende trainers met hun team een vooraanstaande rol in de competitie. Beide kwam ik de afgelopen jaren regelmatig tegen bij wedstrijden waar ik voor de Ommelander Courant aanwezig was. Auke Doornbosch was toen trainer van Corenos en Noordpool en Onno van Dijk was de trainer die drie jaar aan de v.v.Ezinge verbonden was. Beide kwamen bij een club terecht die niet in het verspreidingsgebied van de Ommelander Courant speelde dus het contact werd logischerwijs wat minder. Toch volg ik beide mannen een beetje en mooi is dan om nu te zien dat beide aan de kop van de ranglijst terug te vinden zijn. Auke staat met 13 uit 5 op de eerste plaats terwijl FC Grootegast met 12 uit 4 op de tweede plaats terug te vinden is. Een mooi begin van de competitie voor beide die natuurlijk graag naar de vierde klasse willen. Daarom gaan we de twee ploegen een beetje volgen in de rest van het seizoen waarin het hopelijk een prachtige tweestrijd wordt tussen beide teams en hun trainers.

Zoals gezegd liggen beide teams goed op koers en staat Onno met FC Grootegast er het beste voor. Zaterdag speelt De Lauwers tegen de ploeg op de voorlaatste plaats TFS uit Drachtstercompagnie. Onno van Dijk gaat op bezoek bij Harkema Opeinde dat op de achtste positie terug te vinden is. Een zaterdag waar best iets onverwachts kan gebeuren waar Puurvoetbalonline volgende week  in de rubriek Prietpraat over zal berichten.