Kabouters veroveren Winschoter voetbalclub

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

BATO_15318a

Bato vindt het belangrijk om voor iedere leeftijdscategorie passende (voetbal-) activiteiten aan te bieden. Dus ook voor de aller jongsten. Kinderen van 4 en 5 jaar zijn officieel nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen natuurlijk wel leuke en gerichte trainingen volgen om te proeven van het voetballen en om op verschillende gebieden (zowel lichamelijk als sociaal) van alles te leren.

In eventuele wedstrijdjes tegen kabouterteams van clubs uit de omgeving kan het geleerde in de praktijk worden gebracht. De vorige kabouters zijn grotendeels succesvol doorgestroomd naar de F-pupillen. Nu wil Bato binnenkort weer starten met een nieuwe groep.

Alle jongens en meisjes van 4 en 5 jaar kunnen aangemeld worden voor het kaboutervoetbal. Bij voldoende belangstelling zal er een keer per week een training zijn (de trainingsdag zal later bekend gemaakt worden). De kabouters betalen geen contributie aan de club, maar wel een eenmalige KNVB-bondscontributie van €10,00.

Voor meer informatie of aanmelding voor het kaboutervoetbal mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .