Zilveren speld voor oud-voorzitter Geert Timmer v.v.Kloosterburen

op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 

1317651556NGeert_Timmer_krijgt_zilveren_speld

                                                                                                                                                           foto: Jan Gerdez Zoutkamp

Oud-voorzitter Geert Timmer van de VV Kloosterburen, heeft vrijdag , tijdens de jaarvergadering van de VV Kloosterburen, de zilveren waarderingsspeld van de KNVB ontvangen. KNVB district Noord bestuurslid Wieger Slob was daarvoor naar Sportpark Kloosterburen getogen om Geert Timmer vanwege zijn grote verdiensten voor deze voetbalvereniging te eren. Tal van memorabele momenten passeerden de revue waarin de oud voorzitter een groot aandeel heeft gehad.

In 2002 nam Geert Timmer de voorzittershamer over van Henk Werkman met de belofte zijn hele ziel en zaligheid in de club te leggen. Dat waren, naar later bleek, geen loze woorden. Onder zijn leiding kreeg het gehele sportpark een verfrissende opknapbeurt, werden er twee nieuwe bruggen aangelegd, beschikt de vereniging over vier kleedkamers, is de kantine uitgebreid en was het contact met de gemeente de Marne na verloop van tijd zeer goed te noemen. Geert Timmer is een echte bruggenbouwer gebleken, zowel naar de dorpsgenoten toe als naar de officiële instanties die hij, met zijn recht door zee charmes, voor zich won.

Na de speeches spelde het KNVB bestuurslid bij Geert Timmer de zilveren waarderingsspeld op en reikte hem de daarbij behorende oorkonde uit. Deze avond, waarin Geert Timmer de voorzittershamer overdroeg aan Ron Bolt, eindigde met de belofte van de oud voorzitter zich verder in te zetten voor de accommodatie commissie van de VV Kloosterburen. En daar is men in Kloosterburen maar wat blij mee.