Woltersum verovert koppositie!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

gehaktbalbraamt2008cols4

Het voetbal raakt een beetje op de achtergrond bij de vv Eenrum! Zoals men in onderstaande juryrapporten kunt lezen is de gehaktbal een hype aan het worden!
En.........men heeft in Eenrum een nieuwe koploper!!!!!!!!!
Ik heb de verslagen even samengevoegd, om te voorkomen dat het nieuws over het voetballen niet helemaal wordt weggevaagd door de gehaktbal.
Hieronder de verslagen van GBKK Eenrum 2, deze keer ingezonden door Richard de Vries en Bjurn Faber, die , zo gaan de geruchten, al een sponsor heeft gevonden voor zijn keuringsactiviteiten!

Woltersumbal, door Richard de Vries.

GBKK (gehaktbal keurkorps) Eenrum 2 is tot de volgende bevindingen gekomen in Woltersum;
De prijs was met 2 euro prima. ook werden we door een vriendelijke vrouw bedient! Enthousiast zaten we te wachten op ons balletje, en wat bleek? zowaar een echt bordje met een ijzeren vork. toch al heel wat pluspunten. de bal zag er wat klein uit, maar de kleur was uitstekend. ook was hij lekker mals. saus was er in overvloed. doordat hij bereid was in echte jus, was de smaak lekker kruidig. Hier moet je van houden maar al met al verdient deze bal een 8,4 en is daarmede de nieuwe koploper!

FVV, door Bjurn Faber.

Op een mooie zondagmiddag naar FVV om de steeds bekender wordende bal te proeven, dat er ook nog een wedstrijd gespeeld werd was  natuurlijk mooi meegenomen. De wedstrijd ging verloren helaas, maar dit staat los van het cijfer.
Mooi om te zien dat er altijd weer veel supporters mee naar de uitwedstrijden gaan, ook anderen mogen gerust iets schrijven over de bal, (vraagje, kunnen de kosten gedeclareerd worden???????)
Vorm, redelijk uniek, wel n balvorm maar niet rond, beetje rugbybal achtig, Kleur, prima. Bediening, erg vriendelijk, ook de oprechte vraag na die tijd of t smaakte viel erg goed in de smaak. Het plastic bakje is wel jammer, zeker omdat het wel met n echte vork gegeten werd.
Prijs gemiddeld, 2.45 met saus (voor ons gratis, oma Nubé trakteerde).
Wat het cijfer zeker omhoog bracht was dat er gekozen kon worden voor een hele lekkere pinda saus. De kwaliteit was helaas gemiddeld, niet slecht, maar ook niet heul erg bijzonder. Cijfer een 7 !!!!!! Wim weer bedankt voor het meekeuren. Oma Nubé bedankt voor de bal.