KNVB-voetbaldagen bij SJS

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

SJS organiseert tijdens de herfstvakantie wederom de KNVB Voetbaldagen. Deze bestaan uit drie hele dagen (zonder overnachting) vol voetbalactiviteiten, zoals: trainingen, 4 tegen 4-toernooi, 7 tegen 7-toernooi, voetbalcircuit, penaltybokaal, shoot-out en nog veel meer.

De Voetbaldriedaagse is voor zowel jongens als meisjes bedoelt en alle deelnemers krijgen een Nike tenue en bal. De deelnemersbijdrage is vastgesteld op € 95,00 per persoon. Dit bedrag zal door middel van een eenmalige incasso van uw rekening worden afgeschreven.

knvb-logo                                                                                                       www: tweenul.nl

 

De begeleiding bestaat uit gediplomeerde trainers en het overige kader is met zorg uitgezocht. Kinderen van 10 tot en met 15 jaar kunnen zich inschrijven voor deze Voetbaldagen van 18 tot en met 20 oktober.

De relatiecode is verplicht om in te kunnen schrijven. Zorg dus dat deze bekend is. De code is te vinden op de spelerspas of is op te vragen bij de ledenadministratie van de clubs.

Jongens en meisjes die nog geen lid zijn van een voetbalvereniging, worden verzocht om voor inschrijving contact op te nemen met Iek Straatsma via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Door het opgeven van persoonlijke gegevens kunnen zij dan een relatiecode ontvangen. De volgende gegevens zijn nodig: Voorletters, voor- en achternaam, geboortedatum, adres en telefoonnummer(s) en e-mailadres.

Hoe werkt de inschrijving?

Stap 1: Ga naar http://inschrijven.knvb.nl

Stap 2: Kies bij ‘District’ voor je betreffende district

Stap 3: Kies bij ‘Type’ voor ‘Evenement’

Stap 4: Kies bij ‘Categorie’ voor ‘Voetbaldagen’

Stap 5: Kies bij ‘Subcategorie’ de voetbaldagen bij jou in de buurt!

Stap 6: Schrijf je in!