Goed nieuws voor zevental Veendam 1894

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

veendam1894                                                                                                      Bron: www.tweenul.nl

Al sinds jaar en dag is Veendam 1894 een voedingsbodem voor jeugdig talent. En ook dit seizoen hebben de scouts van KNVB de talentjes van de Langeleegtebewoners niet over het hoofd gezien.

In diverse leeftijdscategorieën zijn in totaal zeven meisjes van Veendam 1894 geselecteerd voor selectiewedstrijden in het kader van Jeugdplan Nederland van de KNVB. Door deze selectie probeert de KNVB de speelsters de kans te geven om zich nog beter te ontwikkelen als voetballer.

Doel van de selectiewedstrijden is te komen tot een selectie van zestien speelsters in de diverse categorieën van KNVB District Noord. Namens Veendam 1894 zijn de volgende meisjes geselecteerd: Maartje Bijlholt (onder 15), Fa Mos, Delycia Oehlers en Esmee Spaan (allen onder 13) en Ilse de Jonge, Ilse Bos en Daphne de Jong (allen onder 12). De selectiewedstrijden worden deze week gespeeld op 14, 15 en 16 september.