De Blauw Gele bal is koploper bij Eenrum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

BlauwGeel15

Deze keer een stadse bal op het menu. Zelf was ik helaas te laat om deze bal te keuren, Ik heb moeten toezien hoe de ons aller bekende Klaas Van Rekel (biertje klaas?.Doe vrogst een kou toch ook nait of hai gras lust?) de laatste bal met zichtbaar genoegen naar binnen werkte. Maar gelukkig was een zeer deskundig iemand wat eerder aanwezig in de kantine van Blauw Geel ’15 en dat was niemand minder dan Bjurn Faber waar het onderstaand verslag van is:

Blauw geel stond op het programma.....  Dus op de zondagmiddag in de auto om naar het 1e te kijken en......... .Jaja de bal te keuren. We hebben een gewonnen wedstrijd gezien, met zeker niet het beste voetbal van dit nog prille seizoen, maar daarom waren de punten niet minder welkom, jongens gefeliciteerd met de 100 % score tot nu toe. Dan nu van bij naar de hoofdzaken. De bal was geen bal maar iets van onduidelijk formaat, rollen lukte zeker weten niet. Wel werd dit overigens goed van smaak uitziende bergje vlees uit een mooie pan geschept (je kon de keuken inkijken, geen chinees loketje dus). En dat dit op een echt schoteltje met dito vork werd geserveerd was een meerwaarde.

Verder was de prijs prima, met veel saus 2 euro betalen is n koopje toch? Wat de keuringsdienst van deze dag betreft hebben wij een voorlopige koploper in het tussenklassement. Wij geven er een 8 aan! Hulde voor de blauw/gele bal.!!