Onno Kukler genomineerd voor zijn werk voor Kids United

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

                                                                                      onnokukler_032-1-over_thumb-162x163-150x150_1

 

Onno Kukler is voor zijn inzet voor Kids United  genomineerd voor mooi mens 2011. Een terechte nominatie omdat Onno Kukler, samen met zijn echtgenote Margriet, in 2003 Kids United oprichtte. Kids United is de voetbalvereniging waar kinderen met een verstandelijke of lichamelijke handicap kunnen voetballen. De club speelt geregeld wedstrijden en traint iedere woensdag op de velden van FC Lewenborg. Een klus die niet onderschat mag worden waar de genomineerde Onno Kukler al acht jaar lang met steun van vele vrijwilligers zijn hele ziel en zaligheid inlegt. Een vrijwilliger die zoveel uren aan zijn passie besteed verdient een nominatie voor de mooi mens 2011. Wij kunnen er met elkaar voor zorgen dat Onno Kukler zijn nominatie omgezet wordt in de titel mooi mens 2011.

 

De afgelopen maanden zijn er maar liefst 685 mensen voorgedragen voor de titel Mooi Mens 2011. De jury had het daarom dit jaar moeilijker dan ooit want de vele aanmeldingen waren divers en hartverwarmend. Opvallend was het grote aantal moeders dat hun dochters opgaf, en andersom. Ook werden bovengemiddeld veel herintreders aangemeld. Uiteindelijk heeft de jury de 25 meest bijzondere zorgmedewerkers geselecteerd waaronder Onno Kukler. Daarom voetballend Groningen breng jullie stem uit op de man die dat in mijn ogen zeker verdiend want waar bij veel clubs en trainers (volgens Co Adriaanse) de chemie na drie seizoenen is uitgewerkt is daar tussen Onno en Kids United na acht jaar(!) nog geen sprake van. Je stem uitbrengen kan door naar http://www.zorglive.nl/mooimens/nominatie/onno/ te gaan waar de verdere gegevens staan.

 

Tot 4 november kunt u stemmen op uw favoriete kandidaat maar wacht niet zo lang want hoe eerder hoe beter want anders wordt het vergeten en dat moet niet!!

Tijdens de feestelijke verkiezingsavond op 8 november worden de vijf finalisten bekendgemaakt. Vervolgens bepaalt het aanwezige publiek wie de titel Mooi Mens 2011 het meest verdient. De winnaar wordt door Anita Witzier nog eens extra in het zonnetje gezet. Een reden om NU naar de speciale mooi mens website te gaan en op de man die dat absoluut verdiend Onno Kukler te stemmen!!