Leekster Eagles trapt toch af ondanks gebrek aan geld

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

leekstereagles-beter_6462abron: www.tweenul.nl

 

Vrijdagavond hebben bestuur, trainer en spelersgroep overleg gehad over de situatie bij Leekster Eagles. Zolang de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor nog geen resultaat heeft, kan het bestuur de spelers niet hun onkostenvergoeding betalen.

Trainer en bijna de hele spelersgroep hebben desondanks besloten loyaal voor Leekster Eagles te gaan. Alleen Age Wim van der Zee (keeper) en Martijn Alssema hebben besloten de club te verlaten. De selectie reisde zaterdag 10 september dan ook af naar Amsterdam voor de aftrap van de competitie. Daar speelden ze tegen AORC/Lebo Vastgoed. Ondanks goed spel werd deze wedstrijd met 3-0 verloren.

Komende vrijdag, 16 september, staat de eerste thuiswedstrijd op de agenda. FCK/De Hommel uit ’s Hertogenbosch komt dan op bezoek, een aansprekende tegenstander die meerdere malen landskampioen en bekerwinnaar is geweest. De wedstrijd in Sportcentrum Leek begint om 20.15 uur.

Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste speelt het tweede tegen De Weide 1 (19.00 uur). En ook de A1 en B1 komen deze avond in actie in Sportcentrum Leek.